Arhivă articole

14.02.2015 13:56
ELIXIRUL TINEREŢII: Băutura cu lămâie şi usturoi, preparată după o străveche reţetă NEMTEASCA.......Glucozamina, un supliment alimentar obţinut din cochiliile de crabi, homari şi creveţi, este considerat un fel de "elixir al tinereţii" Elixirul Tineretii - reteta caucaziana pentru revigorarea...
12.02.2015 11:20
Arganul este un arbore intalnit mai ales in Africa. Are marea calitate de a reusi sa supravietuiasca in conditii de seceta cronica si in soluri sarace, calcaroase, deseori incultivabile, datorita retelei sale de radacini extrem de dezvoltate. Pentru agronomi, arganul este de neinlocuit in lupta...
11.02.2015 11:23
11.02.2015 04:08
www.youtube.com/watch?v=X9dsXjIyyrI
11.02.2015 04:03
www.youtube.com/watch?v=qFnFR-bF9xk
11.02.2015 03:35

SPA

10.02.2015 17:08
www.reporterntv.ro/stire/spa-ul-alternativa-zilelor-mohorate
10.02.2015 14:37
Noul nostru blog a fost lansat astăzi. Concentraţi-vă asupra lui şi noi vom încerca să vă ţinem informaţi. Puteţi citi postări noi pe acest blog prin informaţia RSS.
10.02.2015 14:37
Aceasta este o mostră a descrierii unui eveniment. Puteţi edita această descriere cum doriţi sau să înlăturaţi întregul eveniment.
Elemente: 1 - 10 din 10

Somon la gratar cu sos de lamaie

somon la gratar cu sos de lamaie

  • 200 gr file de somon proaspat
  • ulei de masline cu ardei iute (Lidl Deluxe)
  • sare si piper

Pentru sos:

  • 1 lingura unt 82% grasime
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • busuioc verde tocat (eu am mereu la congelator)
  • un pic de sare

Pentru servit:
300 gr legume congelate cu unt + o conserva mica de linte fiarta

Mod de preparare somon la gratar cu sos de lamaie:

Asezam o tigaie grill pe foc si punem in ea o lingurita de ulei de masline sau cum am pus eu o lingurita de ulei de masline cu piper rosu. Ungem tigaia folosind o pensula.
Bucata de peste o taiem in doua si condimentam cu sare mare si piper.
Cand tigaia s-a incins punem bucatile de peste si le lasam cate 10 minute pe ambele parti la foc mic.

Cat timp se prajeste pestele pregatim legumele. Eu am folosit legume cu unt aromat (Lidl) pe care le-am calit mai intai in unt apoi am adaugat 1 canita de apa si am lasat pe foc pana a scazut apa. Am adaugat lintea strecurata si spalata si dupa 2-3 min am oprit focul.
Condimentam legumele dupa gust.

Sosul de lamaie:
- punem untul intr-o craticioara pe foc si cand s-a topit de tot luam de pe foc si lasam sa se raceasca un pic
- adaugam zeama de lamaie, un pic de sare si busuiocul tocat marunt si amestecam
Servim pestele langa legume si cu acest sos turnat pestele

Gateste greceste: Gyros de pui cu tzatziki de ardei

Contact

SANATATE SI RELAXARE SPA constanta 0763307692 terapeutultaupruteanu@yahoo.com